Volg ons
Search
Close this search box.

Stichting Vrienden van S&L Zorg

Nét dat beetje extra

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is in mei 2019 opgericht. We willen extra meerwaarde bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten we mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren.

Het bestuur

De Stichting Vrienden van S&L Zorg (RSIN 860007595) wordt bestuurd door een onafhankelijk bestuur waarvan twee leden benoemd zijn uit een voordracht door de Raad van Toezicht en de Cliëntenraad van S&L Zorg. De overige drie leden zijn externe bestuursleden. Het bestuur van de stichting verricht haar werkzaamheden onbezoldigd.

Gezocht: Secretaris

We zijn voor de Stichting Vrienden van S&L Zorg op zoek naar een secretaris. Deze boeiende vrijwilligersfunctie draagt bij aan de extra kwaliteit van het leven van bewoners, hun verwanten en hun omgeving.

Downloads

Vriend word je niet, dat ben je al!

Veel mensen zetten zich al lang in voor mensen met een verstandelijke beperking. Omdat ze familie zijn, vrijwilligerswerk doen, gewoon rustig eens een praatje maken of iemand even helpen in de supermarkt.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg probeert bijzondere dingen mogelijk te maken, die meestal één vriend alleen niet voor elkaar kan krijgen. Om dat te doen hebben we geld nodig. Wil je de Stichting steunen, dan kan dit met een eenmalige bijdrage of met een periodiek bedrag. Klik hieronder om een donatie te doen.

ANBI-status en belastingvoordeel

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Het bestuur van de stichting Vrienden van S&L Zorg (RSIN 860007595) heeft de ANBI-status aangevraagd en deze is toegewezen. Vanaf 1-1-2020 heeft Stichting Vrienden van S&L Zorg de ANBI status.

Meer weten over de ANBI- status? Kijk dan op de website van de Belastingdienst.

Financiële steun voor jouw project?

Wil je een financiële bijdrage uit het fonds van Stichting Vrienden van S&L Zorg aanvragen? Klik dan op de button hieronder.

Nieuws en projecten

Met regelmaat hebben we nieuws te melden. Ook houden we u graag op de hoogte van de gerealiseerde en gesteunde projecten.

Vorige
Volgende
Ga naar de inhoud