Volg ons
Search
Close this search box.

Sterrebos

Zorgwijk Sterrebos ligt in de gelijknamige wijk in Roosendaal en bestaat uit twintig woningen, waaronder enkele appartementen.

Sterrebos is één van de zorgwijken van zorginstelling S&L Zorg. Er wonen ongeveer 130 mensen met een verstandelijke beperking.

Faciliteiten

Op het terrein kun je niet alleen wonen, maar bieden we mensen met een verstandelijke beperking een groot aantal faciliteiten in een veilige en rustige omgeving. Een dokter, fysio- en ergotherapeut en logopedist hebben spreekuren op het terrein. Ook is er een Ontmoetingscentrum, een zwembad en zijn er diverse sportfaciliteiten. Alle faciliteiten en zorg zijn op loopafstand, zo ook de accommodaties voor dagbesteding. De nachtzorg wordt geregeld door een op het terrein aanwezige nachtdienst.

Omwonenden, gasten en bezoekers

Omdat de zorgwijk midden in de woonwijk Sterrebos ligt kom je heel veel tegen als je over het terrein loopt. Omwonenden, passanten, kinderen en volwassenen en heel soms een verdwaalde kip van dagbestedingsgroep De Tuin. Midden op het terrein is het Ontmoetingscentrum. Een gezellige lunchroom waar iedereen welkom is!

Activiteiten

Tijdens de diverse activiteiten is het terrein extra levendig. Zo is er een druk bezochte kerstmarkt, spannende halloweentocht en wordt carnaval hier in Brabant natuurlijk ook gevierd!

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud