Volg ons
Search
Close this search box.

Cliëntadvies

Voor iedereen de juiste zorg

De juiste zorg vinden is niet altijd makkelijk. De zorg moet aansluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt en zijn of haar verwanten. Daarnaast moet de zorg ook aansluiten bij het zorgprofiel (ook wel zorgzwaartepakket genoemd) dat toegekend is. De cliëntadviseurs van S&L Zorg helpen daar graag bij. 

Op deze pagina kun je een informatiepakket aanvragen, in contact komen met onze cliëntadviseurs of direct iemand aanmelden voor zorg. 

Ja, stuur mij vrijblijvend een informatiepakket

Wil je meer te weten komen over de zorg die S&L Zorg biedt? Vul dan het formulier in. Je ontvangt dan vanuit onze cliëntadviseurs een informatiepakket. Ook komen we graag met je in contact om je meer te vertellen over S&L Zorg. Geef daarom in het formulier aan of we contact met je mogen opnemen. 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij je alle velden in te vullen.

Mag een van onze cliëntadviseurs telefonisch contact met je opnemen?

Neem contact op met één van onze cliënt­adviseurs

S&L Zorg biedt menslievende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en doet dit geheel op maat. Onze cliëntadviseurs zijn er voor al je persoonlijke zorgvragen over het aanbod van S&L Zorg en indicatiestellingen. In dit eerste contact denken wij graag mee en geven advies dat aansluit op je vraag. Dit doen we precies op de wijze zoals jij dat wilt! Het kan in een persoonlijk gesprek, telefonisch of per mail.

Eveline Boekema
Cliëntadviseur
Cathy van der Wouden
Cliëntadviseur

Ik wil iemand aanmelden voor zorg

Wil je direct zorg aanvragen? Download dan via onderstaande button het standaard aanmeldformulier (Word bestand) en vul het zo volledig mogelijk in. Vind je het lastig, heb je vragen of wil je hulp? Schroom dan niet om te bellen naar onze cliëntadviseurs. Ze helpen je graag!

Je bent niet verplicht al je gegevens direct te overhandigen. Met het formulier proberen we het je makkelijk te maken zoveel mogelijk informatie in één keer aan ons over te dragen. Heb je iets niet, of twijfel je, sla een veld dan gerust over. Je kunt ons ook later nog zaken per e-mail of post sturen of overhandigen tijdens één van de gesprekken met de cliëntadviseur.

Stap 1
Download het aanmeldformulier

Download het aanmeldformulier als Word bestand via onderstaande knop.

Stap 2
Verstuur per e-mail
Sla het ingevulde formulier op en stuur het per e-mail naar clientserviceteam@slzorg.nl.
 
Verstuur per post
Print het ingevulde formulier uit en stuur het per post op naar:
 
S&L Zorg
T.a.v. Cliëntserviceteam
Postbus 148
4700 AC  Roosendaal
 
Met het versturen van het aanmeldformulier ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring van S&L Zorg. 
Ga naar de inhoud