Volg ons
Search
Close this search box.

KUNST&ZO

Galerie en atelier, met unieke kunst

Wij zijn cliënten van S&L Zorg. Onze passie is kunst maken. Onze inspiratie halen we uit de wereld om ons heen, de dingen die we meemaken. Regelmatig werken we in opdracht, dan diepen we een thema uit en maken een kunstwerk ‘op maat’.

Atelier en galerie

KUNST&ZO is een galerie & atelier waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze ontwerpen en maken prachtige schilderijen en keramische objecten.

Je kunt de kunstenaars echt aan het werk zien. Ze vinden de aandacht en het directe contact met klanten erg fijn. Hun kunstwerk is hun taal, hen daarin (h)erkennen, geeft voldoening. En als je de kunst graag mee naar huis wilt nemen … alle opbrengsten van de galerie worden meteen geïnvesteerd in de dagbestedingsprojecten van S&L Zorg.

KUNST&ZO heeft twee vestigingen. Eén in Bergen op Zoom (voorheen Kunstsjop) en één in Roosendaal (voorheen Kadosjop).

Heb je interesse om in KUNST&ZO te werken (dagbesteding) neem dan contact op met onze cliëntadviseurs.

Kunstuitleen

We bieden ook een KUNSTUITLEEN service. “Kunst toegankelijk maken voor iedereen” is het uitgangspunt. Voor 25 euro per jaar sluit je een abonnement af en kun je een kunstwerk lenen dat je zelf uit de collectie van KUNST&ZO uitkiest. We kunnen de kunst ook éénmaal per jaar bij je komen omwisselen. Een abonnement met wisselservice kost 50 euro per jaar.

Kom naar één van de winkels om te vragen naar de mogelijkheden, onze collectie te bekijken en/of een abonnement af te sluiten.

Wat wordt er bij KUNST&ZO gemaakt?

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, een prachtig (thema) schilderij voor je bedrijfspand, een unieke kunstbeleving? KUNST&ZO kan je helpen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers, we geven je graag een rondleiding of nodigen je uit voor een van onze exposities.

Ga naar de inhoud