Het bruisende hart van Sterrebos en Lambertijnenhof is het Ontmoetingscentrum. In dit multifunctionele gebouw vinden allerlei leuke en gezellige activiteiten plaats, maar er is ook ruimte om even met familie en vrienden een drankje te drinken of iets te eten. Deze ruimte is bijvoorbeeld ook zeer geschikt om de verjaardag van een cliënt te vieren.

Met de heropening van de horeca in Nederland, zullen ook onze Ontmoetingscentra weer het volledige aanbod bieden. In de landelijke richtlijnen vervallen zowat alle coronamaatregelen. We volgen bij S&L Zorg in principe de richtlijnen, maar proberen toch nog steeds voldoende afstand te houden van elkaar. Al is dat bij ons werk soms best lastig. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij de maaltijd. In die situaties dragen wij wel een mondneusmasker om besmettingen zoveel als mogelijk tegen te gaan.

Afhaal
Lunch kan nog steeds vanaf 12.00 uur afgehaald worden. Bestellingen voor de afhaal dienen tussen 10.00 en 11.00 uur doorgegeven te worden aan de OC medewerkers.

Voor meer informatie over actuele de coronamaatregelen (bij S&L Zorg), kun je kijken op deze pagina.

 

Hieronder vind je de openingstijden van onze Ontmoetingscentra.

OPENINGSTIJDEN ONTMOETINGSCENTRA
  • Maandag tot en met vrijdag: 8.30 – 16.30 uur
  • Zondag: 11.00 – 16.00 uur
CONTACT
Ontmoetingscentrum Sterrebos

Onyxdijk 183 c
4706 LL Roosendaal
088 777 7350
oc.sterrebos@slzorg.nl

Ontmoetingscentrum Lambertijnenhof

Lambertijnenhof 209
4614 CH Bergen op Zoom
088 777 7295
oc.lambertijnenhof@slzorg.nl

20_21-vrijwilliger-2
Harriet Free
Sterrebos Lambertijnenhof S&L Zorg Ontmoetingscentrum bloem menu

Typ hier uw zoekopdracht

X