Volg ons
Search
Close this search box.

Wouw Woonzorg­complex

Op onze zorglocatie in Wouw hebben wij drie woningen met een gezamenlijke overdekte binnentuin en twee ruimten voor dagbesteding.

Het Woonzorgcomplex

In het woonzorgcomplex in Wouw kunnen 24 bewoners wonen, recreëren en het biedt ruimte voor dagbesteding. Op de begane grond van het woonzorgcomplex zijn namelijk twee ruimten voorzien voor dagbesteding. Het complex bestaat verder uit 3 appartementen die verbonden zijn met elkaar door een prachtige binnentuin. Elk appartement heeft eigen voorzieningen zoals een woonkamer en een keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Het woonzorgcomplex is onderdeel van zorginstelling S&L Zorg.

Op loopafstand…

Het complex ligt aan de westkant van het dorp, het centrum en de winkels zijn op loopafstand. Zo ook voorzieningen zoals een kerk en sportpark.

Wouw

Het is een groen dorp, dat wordt omgeven door landbouwgronden. Maar is ook een plaats met historie. De geschiedenis van Wouw gaat terug tot 1232. Het centrum heeft veel voorzieningen zoals winkels, maar zeker ook horeca. Er is zelfs een restaurant gevestigd met een Michelinster. De plaats is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud