Volg ons
Search
Close this search box.

Onze aanpak

Richtingen

In het spel kijken we naar vier hele grote richtingen: leren, werken, ervaren, behouden. Door het spelen van het spel kunnen we het aanbod aan dagbestedingsactiviteiten goed op jouw vraag afstemmen. Soms betekent dit, dat je veel tijd op één plek doorbrengt, maar sommige mensen genieten juist van een programma waarbij je bijna elke dag ergens anders bent.

Prikkelrijk en prikkelarm

We kijken niet alleen naar de richtingen, maar ook naar de hoeveelheid prikkels die prettig en goed voor je zijn. We hebben omgevingen waar meer prikkels zijn (prikkelrijk), maar ook waar juist minder prikkels zijn (prikkelarm). Ook hierbij geldt, dat het voor sommige mensen fijn is om soms wat meer prikkels te hebben en soms wat minder.

Dagactiviteiten op maat

Binnen S&L Zorg hebben we ontzettend veel dagactiviteiten en ruimtes waar ze plaatsvinden. Jouw programma vanuit S&L Zorg kan dan ook nog eens gecombineerd worden met  het aanbod van organisaties waar we een samenwerking mee hebben. Maar, door eerst goed te luisteren en daarna jouw eigen programma te maken krijg jij dagactiviteiten op maat!

Leren
Werken
Ervaren
Behouden
Sport en beweging
Extra activiteiten
Ga naar de inhoud