Volg ons
Search
Close this search box.

Waarom S&L Zorg?

Het unieke van S&L Zorg

Het resultaat van onze visie en werkwijze is terug te zien in de diverse verhalen die je op onze site kunt lezen van en over onze bewoners, verwanten, medewerkers en vrijwilligers. In deze verhalen vertellen ze open en eerlijk over de leuke dingen, maar ook over de minder leuke dingen die ze meegemaakt hebben. Het geeft een beeld over de kwaliteit die S&L Zorg levert en de tevredenheid van onze bewoners en vertegenwoordigers.

Menslievend betekent dat de zorg afgestemd is op behoeften, huiselijk is en gegeven wordt door bekende gezichten. Het betekent dat verwanten weten wat er speelt, en betrokken zijn. Het unieke van S&L Zorg ervaar je door eens een kijkje te komen nemen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding!

Kwaliteit

Hoewel de middelen uiteraard niet onbeperkt zijn, streeft S&L Zorg toch de hoogst mogelijke kwaliteit na. S&L Zorg voldoet uiteraard aan het Kwaliteitskompas Gehandicaptenzorg.

Veel belangrijker is dat we ook continu in gesprek zijn met bewoners en vertegenwoordigers over onze kwaliteit. Jaarlijks is er een gepland gesprek en de bewoner en/of vertegenwoordiger bepaalt zelf mede zijn zorgplandoelen. De bewoner en/of zijn vertegenwoordiger hebben toegang tot het elektronisch zorgdossier. Dit elektronisch zorgdossier biedt de mogelijkheid aan bewoners en/of vertegenwoordigers om ook aan andere mensen uit het netwerk van de bewoner toegang te geven tot het dossier. Lees hier meer over hoe wij onze kwaliteit continu verbeteren. 

Klachten?

Doorgaans heeft S&L Zorg tevreden bewoners. Toch kan er wel eens iets misgaan. Heeft u een klacht, bekijk dan onze klachtenprocedure en/of stuur een email naar klachten@cbkz.nl.

Ga naar de inhoud