Volg ons
Search
Close this search box.

Lambertijnen­hof

Onze zorgwijk Lambertijnenhof ligt in de wijk Meilust in Bergen op Zoom en bestaat uit twintig woningen, zowel gelijkvloers, verdiepingswoningen als appartementen.

Hier wonen ongeveer 100 bewoners met een verstandelijke beperking midden in de wijk Meilust in Bergen op Zoom. Lambertijnenhof is onderdeel van de zorginstelling S&L Zorg.

Faciliteiten

Op het terrein van Lambertijnenhof kun je niet alleen wonen, maar bieden we mensen met een verstandelijke beperking een groot aantal faciliteiten in een veilige en rustige omgeving. Een dokter, fysio- en ergotherapeut en logopedist hebben spreekuren op het terrein. Ook is er een Ontmoetingscentrum, een zwembad en zijn er diverse sportfaciliteiten. Alle faciliteiten en zorg zijn op loopafstand, zo ook de accommodaties voor dagbesteding.

Bosrijke omgeving

Lambertijnenhof ligt in de stad Bergen op Zoom, maar toch lijkt het net alsof je in een bos bent. Eeuwenoude bomen en veel groen zijn kenmerkend voor deze wijk. Wandelaars en fietsers gebruiken het terrein als route om naar andere delen van Bergen op Zoom te gaan of de naastgelegen Boon’s Markt supermarkt te bezoeken. De gezellige dierenweide heeft een aantrekkingskracht op kinderen én volwassenen. Midden op het terrein is het Ontmoetingscentrum. Een gezellige lunchroom waar iedereen welkom is!

Activiteiten

Tijdens de diverse activiteiten is het terrein extra levendig en doen wijkbewoners vaak gezellig mee. Zo is er een kerstmarkt, spannende halloweentocht en wordt carnaval hier in Brabant natuurlijk ook gevierd!

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud