Volg ons
Search
Close this search box.

Wilt u ons financieel steunen?

De stichting kan haar doelstellingen alleen realiseren wanneer zij daar voldoende financiële middelen voor heeft. Wilt u ons daarbij helpen dan kunt u dat op verschillende manieren doen. Onderstaand zijn ze beschreven. We stellen uw gift zeer op prijs!

Als u de Stichting Vrienden van S&L Zorg eenmalig wilt ondersteunen, dan kunt u uw gift overmaken op bankrekeningnummer: NL14 RABO 0343182408 t.n.v. Stichting Vrienden van S&L Zorg.

Wilt u ons periodiek en voor minimaal vijf jaar steunen, dan is een periodieke schenking voor u fiscaal aantrekkelijk. Een periodieke schenking is een vaste afspraak om voor een periode van minimaal 5 jaar een schenking te doen. De schenking wordt per notariële akte vastgelegd. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met uw notaris.

Wilt u ons opnemen in uw testament dan kan dat in de vorm van een legaat of erfstelling. Bij een legaat staat in het testament precies omschreven voor welk bedrag u de Stichting Vrienden van S&L Zorg wilt ondersteunen. Bij een erfstelling neemt u ons als erfgenaam op in uw testament op en bepaalt u welk percentage van uw bezittingen voor de Stichting Vrienden van S&L Zorg bestemd is.

Met een fonds op naam bepaalt u zelf de naam en de doelstelling van het fonds. U kunt een fonds op naam instellen tijdens uw leven, via een (periodieke) schenking of via uw testament. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met uw notaris. Bij een nalatenschap aan een goed doel hoeven geen successierechten betaald te worden.

Speciale actie

Ter gelegenheid van uw verjaardag of een jubileum kunt u uw gasten vragen om in plaats van cadeaus, geld te geven voor een door u te bestemmen project. Overweegt u om ons op deze wijze te ondersteunen en hebt u vragen hierover, neemt u dan gerust contact met ons op.

De club van 100

De bijdragen die wij willen verlenen doen we, indien wij over voldoende financiële middelen beschikken. Daarom onze vraag aan u: bent u bereid om het leven van de bewoners van S&L Zorg te veraangenamen door hun dat beetje extra te geven waaraan zij behoefte hebben? Zo ja, wilt u dan ook lid worden van de club van 100 Vrienden van S&L Zorg, of wilt u donateur worden? Wilt u zich direct aanmelden, ook dat kan door het inschrijfformulier in te vullen.

Vragen over het doen van een gift?

Wilt u een gift doen, dan willen we u graag te woord staan en op maat helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het bestuurssecretariaat van S&L Zorg en via e-mail zijn wij direct te bereiken.
Ga naar de inhoud