Volg ons
Search
Close this search box.

Extra activiteiten

Muziek

Er is een structureel muziekaanbod binnen S&L Zorg. Regelmatig wordt er muziek gemaakt, soms met een hele groep, soms worden er mensen uit verschillende groepen samengebracht. Muziek verbindt.

Evenementen

Elk jaar staat de kalender vol met bijzondere evenementen. Elk seizoen kent zijn eigen vaste jaarlijkse evenementen. Legendarisch zijn de evenementen tijdens de carnavalsperiode bij S&L Zorg. De deelnemers hossen en dweilen wat af. Maar ook Kerst, Sinterklaas, Pasen etc. zijn mooie momenten om bij elkaar te komen en leuke dingen te doen.

Sommige evenementen zijn incidenteel, maar toch niet minder tof. Zo kwam het leger ons al twee keer verrassen met een prachtige dag. Evenementen vinden soms plaats tijdens de dagbestedingsactiviteiten en soms in de vrije tijd.

BIMmen

Verschillende begeleiders hebben een cursus gevolgd: Bewegen in Muziek (BIM). Met regelmaat wordt dit gedaan in groepen of worden er mensen uit verschillende groepen samengebracht.

Workshops

Onze begeleiders weten veel en hebben ervaring op heel veel gebieden, maar soms is het supertof om iemand van buiten een workshop te laten geven. Kunstenaars, muzikanten, theatermakers etc. De workshops voegen altijd een leuke nieuwe ervaring toe aan de dag!

Ga naar de inhoud