Volg ons
Search
Close this search box.

De leukste ...plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste…plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken.

Waarom De leukste ...plek?

Samen vinden we dat iedereen recht heeft op een goed leven. Hier werken we heel hard aan. Maar wees eens eerlijk: laten we als medewerkers nooit een goed idee liggen omdat het waarschijnlijk te duur is of omdat er simpelweg geen tijd voor is? Ongemerkt laten we allemaal wel eens goede ideeën liggen. Terwijl deze ideeën juist jouw werkplek beter kunnen maken. Of in het geval bij S&L Zorg: ideeën die het leven van onze bewoners veel leuker kunnen maken.

Dit veranderen we!

Zonde, vinden we bij S&L Zorg. En daarom veranderen we dit. We vinden namelijk dat iedereen de leukste plek verdient. De leukste woonplek, werkplek, dagbestedingsplek, sportplek, eetplek, noem het maar op. En als een medewerker hier een goed idee voor hebt, dan wil S&L Zorg daar graag in investeren. Voor het hele jaar hebben we uren en geld gereserveerd om deze ideeën te realiseren. Als medewerker kun je bij S&L Zorg dus onder werktijd aan de slag met jouw idee!

Koplopers

De ideeën voor De leukste …plek worden met behulp van onze koplopers uitgevoerd. De koplopers kijken samen met de indiener van het idee (ambassadeur) hoe het idee het beste uitgevoerd kan worden en denkt graag met de ambassadeur mee.

Ik wil een idee indienen!

Klinkt dit nu als muziek in de oren en ben je medewerker van S&L Zorg? Dan kun je je idee indienen! Als je op de onderstaande button klikt, lees je alle informatie over hoe jij jouw idee kan indienen bij De leukste …plek. Ben je geen medewerker maar heb je wel een leuk idee? Klik dan ook even op de onderstaande button, want ook dan is er een manier waarop jij jouw idee in kan dienen.

Succesverhalen

We hebben al heel wat ideeën opgestuurd gekregen en een aantal daarvan is zelfs al uitgevoerd. Benieuwd naar de uitgevoerde ideeën? Lees dan de succesverhalen!

Vorige
Volgende
Ga naar de inhoud