Volg ons
Search
Close this search box.

Samen aan zet!

Infographic 'Samen aan zet!'.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Video afspelen
Bekijk hier onze video over het werken bij S&L Zorg, nu en in de toekomst

Medewerkers aan zet

Je hoort en ziet het overal om je heen: er is te weinig zorgpersoneel. Dat is nu al een probleem, maar het tekort loopt de komende jaren alleen maar op. Binnen S&L Zorg hebben we helaas ook te maken met deze uitdaging.

Hoe gaan we de komende jaren met veel minder zorgpersoneel toch zorgen voor een goed leven voor onze bewoners? En hoe zorgen we ervoor dat medewerkers en vrijwilligers ook plezier blijven houden in het werk? Lees ook het interview met HR manager Jaschenka Roedelof over het toenemende personeelstekort, het behouden van het werkplezier en de veranderingen die vallen onder ‘Samen aan zet!’.

Informele netwerk aan zet

Vrijwilligers en mantelzorgers (het informele netwerk) maken het leven een stuk leuker voor de bewoners en deelnemers en werken samen met de medewerkers (het professionele netwerk). De maatschappij verandert. Er zijn steeds meer mensen die hulp nodig hebben. Ook groeit het tekort aan personeel in de zorg. Er wordt steeds meer gevraagd van vrijwilligers, familie en vrienden.

S&L Zorg wil samen met vrijwilligers, mantelzorgers, bewoners en medewerkers zoeken naar oplossingen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan blijven helpen? Hoe zorgen we dat het voor iedereen te doen blijft? De komende tijd gaan we hierover praten. We nodigen verschillende mensen uit om mee te praten. Samen gaan we bedenken hoe we een organisatie kunnen blijven waarin we elkaar blijven helpen om samen de beste zorg te kunnen geven.

Nu, en in de toekomst

Gedurende de komende maanden en jaren kunnen er veranderingen bij komen, wijzigen of afvallen. Natuurlijk informeren we iedereen tijdig over de veranderingen die op hen betrekking hebben. We doen dit samen! Heb je tips, ideeën of vragen? Bespreek het met leidinggevenden of meld ze bij communicatie@slzorg.nl en kom ook aan zet!

Het laatste nieuws

Wil je meer weten over ‘Samen aan zet!’? Bekijk dan onderstaande nieuwsberichten.

Vorige
Volgende
Ga naar de inhoud