Volg ons
Search
Close this search box.

Woonboerderij Ruigevelden

Aan de rand van Lepelstraat in een landelijke omgeving ligt Woonboerderij Ruigevelden. In de woonboerderij wonen bewoners die vaak overdag werken. Veel van hen werken een aantal dagen op de naastgelegen zorgboerderij. Natuurlijk kunnen de bewoners ook gebruikmaken van andere vormen van dagbesteding bij S&L Zorg. Woonboerderij ‘Ruigevelden’ in Lepelstraat is één van de buitenprojecten van S&L Zorg.

De woning

De woning heeft de sfeer van een echte boerderij. Buiten en binnen is er veel ruimte. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en de woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.

Ligging

De boerderij ligt in een landelijke omgeving op een aardige wandelafstand van het centrum van het kleine dorp Lepelstraat.

Het dorp Lepelstraat

Lepelstraat is een rustig dorp met circa 2.300 inwoners en hoort bij de gemeente Bergen op Zoom. Het dorp ligt vlak aan de snelweg (A4) en nabij Halsteren en Steenbergen. Lepelstraat ligt in een prachtige omgeving als onderdeel van landschap De Brabantse Wal. Wilt u meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Zorgboerderij De Ruige Velden

Zorgboerderij de Ruige Velden biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, die affiniteit hebben of willen krijgen met het Brabantse boeren leven… Vijf dagen in de week helpen er mensen met een verstandelijke beperking (hulpboeren & hulpboerinnen) mee aan de werkzaamheden op de boerderij zodat zij een plezierige en zinvolle dagbesteding beleven en op deze manier, kunnen genieten van het mooie boerenleven. De zorgboerderij is geen onderdeel van S&L Zorg, maar we werken wel nauw samen. Meer informatie over de zorgboerderij vindt u op de internetsite: www.zorgboerderijderuigevelden.nl

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud