Volg ons
Search
Close this search box.

Triasdijk

Aan de rand van Roosendaal in de wijk Kortendijk ligt de Triasdijk. S&L Zorg heeft daar een gloednieuw pand (opgeleverd in 2023) waar in totaal 23 bewoners kunnen wonen in ruime studio’s. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk, je woont midden in de samenleving.

De woning

In het pand vind je drie verdiepingen. Op de eerste twee verdiepingen kunnen per verdieping negen bewoners wonen. De eerste twee verdiepingen zijn ontworpen voor groepswonen, met ruime woonkamers en keukens. Op de derde verdieping, waar vijf bewoners kunnen wonen, bieden we ook groepswonen in een iets zelfstandigere vorm, natuurlijk kun je ook hier de warmte en gezelligheid ervaren in de gezamenlijke woonkamer en keuken. Elke bewoner beschikt over een eigen studio met pantry en badkamer. 

Op loopafstand…

De Triasdijk ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van zorgwijk Sterrebos van zorginstelling S&L Zorg. Bij Sterrebos zijn verschillende faciliteiten zoals een Ontmoetingscentrum, zwembad, sportzaal, verschillende vormen van dagbesteding, de huisarts en tandarts. Op loopafstand vind je ook een supermarkt en diverse winkels.

De wijk Kortendijk

Kortendijk is een rustige wijk voor jong en oud. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en diverse kleine winkels. Kortendijk is gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het centrum van Roosendaal.

De stad Roosendaal

In Roosendaal is veel te zien, doen en beleven. Het is een winkelstad met maar liefst drie overdekte winkelcentra. In de talrijke horecagelegenheden, de winkels en bij de vele evenementen word je ontvangen met Roosendaalse gastvrijheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Roosendaal heeft een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Wil je meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud