Volg ons

Triasdijk

Aan de rand van Roosendaal in de wijk Kortendijk ligt de Triasdijk. S&L Zorg heeft daar vier mooie geschakelde woningen waar in totaal 20 bewoners kunnen wonen. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk, je woont midden in de samenleving.

De woning

De woningen zijn geschakelde woningen en zijn eigenlijk vier woningen. Binnen iedere woning kunnen 5 bewoners wonen. De woningen zijn geschakeld door een tussendeur. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met wastafel en alle woningen hebben een eigen gemeenschappelijke woonkamer, keuken en facilitaire zaken.

Op loopafstand…

De woningen liggen in een rustige woonwijk op loopafstand van zorgwijk Sterrebos van zorginstelling S&L Zorg. Bij Sterrebos zijn verschillende faciliteiten zoals een Ontmoetingscentrum, zwembad, sportzaal, verschillende vormen van dagbesteding, de huisarts en tandarts. Op loopafstand vind je ook een supermarkt en diverse winkels.

De wijk Kortendijk

Kortendijk is een rustige wijk voor jong en oud. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en diverse kleine winkels. Kortendijk is gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het centrum van Roosendaal.

De stad Roosendaal

In Roosendaal is veel te zien, doen en beleven. Het is een winkelstad met maar liefst drie overdekte winkelcentra. In de talrijke horecagelegenheden, de winkels en bij de vele evenementen wordt u ontvangen met Roosendaalse gastvrijheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Roosendaal heeft een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Wil je meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Bekijk op de kaart

Skip to content