Volg ons
Search
Close this search box.

Potgieterlaan

Aan de zuidkant van Roosendaal in de wijk De Kroeven ligt de Potgieterlaan. S&L Zorg heeft daar twee mooie geschakelde woningen met drie verdiepingen waar in totaal 12 bewoners kunnen wonen. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk, je woont midden in de samenleving.

De woning

De woningen bestaan uit drie verdiepingen met één achtertuin. De woning op de begane grond en de eerste verdieping hebben beiden een woonkamer en een keuken. De bewoners van de tweede verdieping maken gebruik van de keuken op de eerste verdieping. Op de begane grond en eerste verdieping is er zowel een grote als een kleine badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is een douche aanwezig. De slaapkamers hebben een eigen wasbak en er is ruimte om een zithoek te creëren. Potgieterlaan is een locatie van zorginstelling S&L Zorg.

Op loopafstand…

De woningen liggen in een rustige woonwijk op loopafstand van supermarkten, diverse winkels, een kinderboerderij en sportparken.

De wijk De Kroeven

De Kroeven is een rustige wijk voor jong en oud. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en diverse kleine winkels. De Kroeven is gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het centrum van Roosendaal.

De stad Roosendaal

In Roosendaal is veel te zien, doen en beleven. Het is een winkelstad met maar liefst drie overdekte winkelcentra. In de talrijke horecagelegenheden, de winkels en bij de vele evenementen wordt u ontvangen met Roosendaalse gastvrijheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Roosendaal heeft een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Wilt u meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud