Volg ons
Search
Close this search box.

Sint Theresia­straat

Net buiten het centrum van Roosendaal in de wijk Westrand ligt de Sint Theresiastraat. S&L Zorg heeft daar twee mooie woningen waar in totaal 24 bewoners kunnen wonen. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk, je woont midden in de samenleving.

De woning

De twee woningen zijn gelegen op twee verdiepingen in een modern pand. Elke woning heeft eigen voorzieningen zoals een woonkamer en een keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer.

Op loopafstand…

De woningen liggen in een rustige woonwijk op nog geen kilometer afstand van het winkelcentrum Roselaar en dus ook dicht bij het centrum van Roosendaal. Op loopafstand vind je erg veel, zoals het NS Station, het Emile van Loonpark en verschillende supermarkten.

De wijk Westrand

Westrand is een wijk voor jong en oud. Door de ligging nabij het centrum zijn er veel voorzieningen in de buurt. De wijk is zeer goed te bereiken vanaf de snelweg en ligt vlakbij voorzieningen zoals een zwembad, golfbaan en natuurlijk het fashion outlet Rosada.

De stad Roosendaal

In Roosendaal is veel te zien, doen en beleven. Het is een winkelstad met maar liefst drie overdekte winkelcentra. In de talrijke horecagelegenheden, de winkels en bij de vele evenementen wordt u ontvangen met Roosendaalse gastvrijheid, gemoedelijkheid en gezelligheid. Roosendaal heeft een mooie, groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals Wouwse Plantage, Visdonk, de Rucphense Bossen en Kalmthoutse Heide. Wil je meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Bekijk op de kaart

Ga naar de inhoud