Aan de rand van Bergen op Zoom in de wijk Meilust ligt de Portugalstraat. S&L Zorg heeft daar twee mooie woningen waar in totaal 12 cliënten wonen. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk. Je woont midden in de samenleving, dicht bij winkels en andere voorzieningen.

De woning

De woning is een 2-onder-1 kapwoning en het zijn dus eigenlijk twee woningen. Binnen iedere woning wonen 6 cliënten. De woningen zijn geschakeld door een tussendeur op de beneden- en bovenverdieping. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en er zijn veel gemeenschappelijke voorzieningen.

Op loopafstand…

De geschakelde woning ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van ‘De kleine melanen’ een prachtige waterpartij en op loopafstand van zorgwijk Lambertijnenhof van S&L Zorg. Bij Lambertijnenhof zijn verschillende faciliteiten zoals een dierenweide, Ontmoetingscentrum, zwembad, sportzaal, verschillende vormen van dagbesteding, de huisarts en tandarts.

Op loopafstand vindt u ook een supermarkt en diverse winkels.

De wijk Meilust

Meilust is een rustige wijk voor jong en oud. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een basisschool, huisarts en een supermarkt. Meilust is gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het centrum en nabij de snelweg.

De stad Bergen op Zoom

Als je het over Bergen op Zoom hebt, dan heb je het echt over Bourgondisch Brabant. Het historische centrum heeft smalle straatjes, oude pleintjes en bijzondere monumenten. Maar, het is ook een bruisende winkelstad, waar het heerlijk shoppen is. Daarnaast ligt Bergen op Zoom in een prachtige bosrijke omgeving als onderdeel van landschap De Brabantse Wal. Wilt u meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Meer weten over wonen bij S&L Zorg? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs.

Portugalstraat Bergen op Zoom
S&L Zorg, Portugalstraat, buitenlocatie, Bergen op Zoom

Typ hier uw zoekopdracht

X