Volg ons
Search
Close this search box.
Stichting ZON

Stichting ZON ook in de Beemdkroon

We hebben goed nieuws, we gaan een mooie samenwerking aan met Stichting ZON. De stichting gaat één van de twee dagbestedingslokalen in de Beemdkroon inzetten voor jongeren van 11 t/m 18 jaar met een (meervoudige) beperking. Met deze samenwerking krijgen onze bewoners en de jongeren van ZON nog meer kansen op nieuwe contacten en kunnen we van elkaar leren!

Stichting ZON

Stichting ZON staat voor Stichting Zorg en Onderwijs NU. De stichting is opgericht voor kinderen van 0 t/m 13 jaar met een (meervoudige) beperking. Het doel van de stichting is het bieden van een kwalitatief goede ontwikkelingsstimulatie. Ze is vooral bekend van haar locaties binnen vier (basis)scholen in de regio.

Eén van de twee lokalen, planning nog onduidelijk

In de Beemdkroon worden twee dagbestedingslokalen gerealiseerd. S&L Zorg gaat er maar eentje van gebruiken. Voor het andere lokaal hadden we nog geen bestemming. Doordat de datum waarop we de Beemdkroon in gebruik kunnen nemen nog onduidelijk is, kunnen we ook nog geen datum prikken waarop het extra lokaal ingezet kan worden. Hoewel we de intentie hebben om samen te werken, kan de officiële huurovereenkomst pas getekend worden als de opleverdatum bekend is.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud