Aan de rand van Bergen op Zoom in de wijk Meilust ligt de Diepenbrocklaan. S&L Zorg heeft daar twee mooie woningen waar in totaal 18 cliënten wonen. Het is een kleinschalige woonvorm in de wijk. Je woont midden in de samenleving, dicht bij winkels en andere voorzieningen.

De woning

De woning is een geschakelde woning en zijn dus eigenlijk twee woningen. Binnen iedere woning wonen 9 cliënten. De woningen zijn geschakeld door een tussendeur op de beneden- en bovenverdieping. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en beide woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en facilitaire zaken.

Op loopafstand…

De geschakelde woning ligt in een rustige woonwijk op loopafstand van zorgwijk Lambertijnenhof van zorginstelling S&L Zorg. Bij Lambertijnenhof zijn verschillende faciliteiten zoals een dierenweide, ontmoetingscentrum, zwembad, sportzaal, verschillende vormen van dagbesteding, de huisarts en tandarts.

Op loopafstand vindt u ook een supermarkt en diverse winkels.

De wijk Meilust

Meilust is een rustige wijk voor jong en oud. In de wijk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een basisschool, huisarts en een supermarkt. Meilust is gelegen op ca. 10 minuten fietsen van het centrum en nabij de snelweg.

De stad Bergen op Zoom

Als je het over Bergen op Zoom hebt, dan heb je het echt over Bourgondisch Brabant. Het historische centrum heeft smalle straatjes, oude pleintjes en bijzondere monumenten. Maar, het is ook een bruisende winkelstad, waar het heerlijk shoppen is. Daarnaast ligt Bergen op Zoom in een prachtige bosrijke omgeving als onderdeel van landschap De Brabantse Wal. Wilt u meer weten? Bekijk dan de site van de VVV.

Meer weten over wonen bij S&L Zorg? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs.

Diepenbrocklaan Bergen op Zoom
Tuingroep S&L Zorg, dagbesteding, Roosendaal, Bergen op Zoom tuingroepen

Typ hier uw zoekopdracht

X