Volg ons
Search
Close this search box.
LAP

VR proberen? Ga mee voor inspiratie bij het VR-LAB in Breda!

Bij S&L Zorg proberen we graag nieuwe dingen om het leven en het werk beter te maken. Dat noemen we vaak sociale of technologische innovatie. Binnen S&L Zorg hebben we het LAP, een plek waar we dingen anders proberen te doen. Het LAP gaat steeds vaker sessies organiseren. Als aftrap gaan we ons onderdompelen in de mogelijkheden van VR en bezoeken we het VR-LAB in Breda. Wil je mee? Dat kan, maar er is maar plek voor 20 personen. Dus wees snel met je opgeven.

Informatie in het kort:

  • Voor wie: Het LAP sluit niemand uit, dus iedereen mag mee, maar
    alleen de eerste 20 aanmeldingen kunnen mee.
  • Wat is geregeld: Een sessie waar we verschillende VR-ervaringen gaan
    meemaken. Koffie en thee.
  • Wat moet je zelf regelen: Vervoer en tijd (LAP vergoedt geen uren).
  • Datum: 30 januari 2024
  • Tijd: 14:00 uur aanvang, afsluiting rond 16:00 uur.
  • Locatie: VR-LAB, Speelhuislaan 156a, 4615 CJ, Breda

Opgeven? Klik dan hier!

Als de sessie vol is, sluiten we zo snel mogelijk het formulier. Bij een stormloop kan het zijn dat meer dan 20 mensen zich inschrijven, alleen de eerste 20 kunnen mee. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van deelname, dan weet je zeker dat je bij de eerste 20 zit. Als je buiten de boot valt, krijg je ook een mailtje.

Afmelden?

Afmelden? Dat doe je natuurlijk niet voor deze unieke kans. Maar ja, soms kan het niet anders. Mocht je nadat je je opgegeven hebt willen afmelden, doe dat dan met een mailtje naar innovatie@slzorg.nl. Doe het aub niet op het laatste moment, we willen natuurlijk niet dat een plek leeg blijft!

LAP = Leven Anders Proberen

Het LAP is een ontmoetingsplek bij S&L Zorg. Het is een ruimte waar je innovaties en vernieuwingen kunt proberen en lenen en er zijn werkplekken. Maar het is vooral een plek waar mensen in co-creatie samen nieuwe dingen proberen en bedenken. Sociale en technologische innovaties dus!

Binnen het LAP werken co-collega’s, ervaringskenners, vrijwilligers, familie en medewerkers samen. Het LAP verandert steeds. We gebruiken spullen die anderen niet meer gebruiken. En wat we gebruiken wisselt.

Het LAP is nog best nieuw, dus misschien ken je het nog niet. Je mag altijd een keer binnen komen kijken, maar er zijn niet altijd mensen. En misschien hebben we net geen tijd. Als je zeker wilt weten dat we er zijn, kun je het beste een afspraak maken. Dat kan via innovatie@slzorg.nl.

Waar zit het LAP?

Je kunt het LAP vinden op de eerste verdieping van het centraal kantoor van S&L Zorg. Dit is aan de Onyxdijk 161a, ruimte nr. 1.08. Er is een lift en er zijn toegankelijke toiletten.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud