Bij S&L Zorg waren we altijd al op zoek naar handige oplossingen en interessante hulpmiddelen voor onze bewoners. We merkten dat S&L Zorg de ideale cultuur, omvang en structuur heeft om een innovatie te testen en in te voeren (implementeren).

S&L Zorg heeft een lange geschiedenis op het gebied van zorginnovatie: Ze ontwikkelde in 1999 al mee aan één van de eerste digitale cliëntendossiers van Nederland (Careview). Heeft al tijden geen servers meer, maar zit volledig in ‘The cloud‘. Medewerkers werken al vanaf 2016 digitaal samen via G-suite en hardware van Google. Ze bracht recent samen met Hertek op innovatieve wijze haar nachtzorg naar het volgende niveau. En bewoners zwemmen virtueel tussen de dolfijnen met Virtual Reality.

Vanwege de successen bij het verbeteren van de levens van onze bewoners hebben we innovatie een vastere vorm gegeven in ons innovatieplatform. Op deze pagina vind je heel veel innovatieve projecten bij S&L Zorg. Soms projecten die we gaan doen, maar veelal projecten die al uitgevoerd worden of zijn. Heb je vragen over innovatie bij S&L Zorg, mail dan naar: communicatie@slzorg.nl.

ARTIKELEN OVER SOCIALE EN TECHNISCHE INNOVATIE:

Typ hier uw zoekopdracht

X