Volg ons
Search
Close this search box.
Luchtmacht

Luchtmachtbasis voor één dag

Vandaag bezochten militairen van vliegbasis Woensdrecht zorgwijk Lambertijnenhof. Vorig jaar was het bezoek van de Landmacht al een groot succes (klik hier om een filmpje te bekijken).

De Luchtmacht kwam een complete dag voor de cliënten van S&L Zorg verzorgen. Om 09.30 uur werd de dag geopend voor het Ontmoetingscentrum op het terrein door bestuurder Marjolijne Lewis en luitenant-kolonel Martine Verhulst. De vlag van S&L Zorg is neergelaten en de vlag van de Luchtmacht werd gehesen, waarmee Lambertijnenhof voor één dag veranderde in een echte militaire basis.

Activiteiten door de luchtmacht

Gedurende de dag waren er meerdere activiteiten voor de cliënten. Zo gingen de militairen wandelen met (rolstoelgebonden) cliënten, was er een stormbaan, konden cliënten rondrijden in een militair voertuig, militaire materialen en kleding bekijken en aantrekken en gingen de militairen een nieuwe fietsenstalling plaatsen. Ook lunchten de cliënten samen met de militairen.

Aan het einde van de dag verzorgden de militairen nog een afsluitende maaltijd en werd de dag afgesloten door het neer laten gaan van de vlag van Luchtmacht en het weer hijsen van de S&L Zorg vlag.

Wat een prachtige dag! Bedankt namens iedereen bij S&L Zorg!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud