Volg ons
Search
Close this search box.
vrienden van S&L Zorg

Verjaardagscadeau van € 800,-

Wat als je tachtig jaar oud wordt, maar geen cadeauwensen voor jezelf hebt? George Verbruggen had wel een idee. Hij organiseerde een verjaardagsfeest en vroeg zijn gasten in plaats van cadeaus, een donatie te doen aan de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Hiermee haalde hij maar liefst € 800,- op. Dit bedrag overhandigde hij op 9 januari met een symbolische cheque aan Henk Beukman, voorzitter van de stichting.

Rijke geschiedenis bij S&L Zorg

Het was geen toeval dat Verbruggen meteen aan deze stichting dacht. “Ik ben meer dan 25 jaar voorzitter geweest van de cliëntenraad en de voormalige Stichting Beheer Cliëntengelden van S&L Zorg. Van daaruit ben ik altijd nauw betrokken geweest bij op de oprichting van Stichting Vrienden van S&L Zorg. Ik heb er ook nog even deel van uitgemaakt, maar later ben ik er om gezondheidsredenen uitgestapt. Op deze manier kan ik toch nog iets betekenen voor de stichting. En wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, is dat onze zoon Michel hier al jarenlang naar volle tevredenheid woont”, aldus Verbruggen.

Beukman is erg blij met de gulle cheque. “We vinden het ontzettend attent dat George dit bedrag voor de stichting heeft opgehaald met zijn 80e verjaardag. Hier kunnen we weer mooie dingen van realiseren voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg”, zo zegt de voorzitter. George zelf hoopt meer mensen op het idee te brengen om donaties te vragen in plaats van geschenken bij speciale gelegenheden. Verbruggen: “Het hoeft niet alleen bij verjaardagen, maar het kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden, zoals jubilea, bruiloften of een afscheid.”

Ook doneren aan de Stichting Vrienden van S&L Zorg?

Op de pagina slzorg.nl/vrienden/donaties-giften vind je alle informatie over het doen van een donatie of gift aan de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Uiteraard kun je ook contact opnemen via vrienden@slzorg.nl.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud