Volg ons
Search
Close this search box.

De dag van Asha Dihalu

Voor medewerkers is het misschien wel één van de belangrijkste afdelingen van onze organisatie: de afdeling HR- en Salarisadministratie. Op deze afdeling worden namelijk de loonstroken in orde gemaakt en netjes uitbetaald. Maar natuurlijk is dat niet het enige wat ze doen. Senior Medewerker HR- en Salarisadministratie Asha neemt ons mee in haar werkdag en vertelt hoe deze eruit ziet.

Asha Dihalu

Senior medewerker HR- en Salarisadministratie

Op fietsafstand

Iedere dag komt Asha met de fiets naar haar werk. Ze woont in Roosendaal en hoeft dus maar 8 minuten te fietsen. “Ik heb altijd verder weg gewerkt en wilde graag een baan waarbij ik op de fiets naar mijn werk kon. Toen ik eind 2018 deze vacature voorbij zag komen, heb ik direct gesolliciteerd. Het leek haast alsof de vacature voor mij geschreven was én het was ook nog eens op fietsafstand!”, vertelt Asha lachend.

Het is net werken bij de politie

Als Asha op haar werk aankomt, weet ze nog niet wat haar te wachten staat. “Ik vergelijk het soms met werken bij de politie. Ik kom binnen en weet nog niet wat er op mijn bureau ligt”, lacht Asha. Toch probeert Asha altijd de controle te behouden. “Ik maak iedere dag een lijstje met wat ik de volgende dag sowieso wil doen. Maar het wil best nog weleens voorkomen dat ik daar niet eens aan toe kom. Momenteel hebben we bijvoorbeeld veel ad hoc werkzaamheden. Dit kost tijd, maar maakt het werk ook leuk en afwisselend”, legt Asha uit.

“Ik maak iedere dag een lijstje met wat ik de volgende dag sowieso wil doen.”

Roosendaal

Zeker niet saai

Het valt Asha op dat sommige mensen het vooroordeel hebben dat het werk op hun afdeling saai is en ze alleen maar loonstroken aan het uitdraaien zijn. Maar niets is minder waar. “Uiteraard is één van onze taken ervoor zorgen dat medewerkers hun salaris op tijd en goed krijgen. Maar we zorgen er ook voor dat nieuwe medewerkers op tijd in het systeem staan, op tijd een juist contract krijgen en op tijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan kunnen leveren. En alles wat daaromheen gebeurt, pakken we ook op. Hierbij kun je denken aan vragen beantwoorden vanuit de organisatie of vanuit medewerkers en werkgeversverklaringen opstellen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze systemen werken zoals ze zouden moeten werken en we maken ze zelfs een beetje beter”, aldus Asha

Dit laatste noemen we bij S&L Zorg procesverbeteringen. “Dit vind ik erg leuk om te doen. Ik heb hier zelfs een kleine projectgroep voor opgestart. Met die projectgroep wil ik binnen nu en anderhalf jaar een nog fijner en gebruiksvriendelijker systeem maken voor onze leidinggevenden, maar ook voor onze andere medewerkers. Daar ben ik momenteel één dag per week mee bezig. Het is echt een uitdaging en dat geeft, naast mijn reguliere werkzaamheden, heel veel voldoening!”, zegt Asha trots.

Ook interesse om te komen werken bij S&L Zorg?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag bij ons komen werken? Dan leren we jou graag kennen!

Ook leuk om te lezen!

Vorige
Volgende
Ga naar de inhoud