Volg ons
Search
Close this search box.

Vera Hersbach nieuwe bestuurder S&L Zorg

Per 1 november wordt Vera Hersbach de nieuwe bestuurder van S&L Zorg. Zij volgt daarmee Marjolijne Lewis op die eerder dit jaar afscheid nam van onze zorgorganisatie.

Vera Hersbach is momenteel werkzaam bij Welzijn Hoeksche Waard, waar ze sinds 2019 bestuurder is. Het werken voor mensen met een verstandelijke beperking is haar niet onbekend, voor 2019 was zij namelijk jarenlang werkzaam in de VG sector. Onder andere 15 jaar bij MEE Plus Groep, waarvan ruim 7 jaar als clustermanager. Vera: “Bij Welzijn Hoeksche Waard heb ik een korte uitstap gemaakt naar de sector welzijn. Uiteindelijk begon de liefde voor werken voor mensen met een verstandelijke beperking toch weer te kriebelen. Daar ligt echt mijn hart.”

Bij de selectieprocedure voor een nieuwe bestuurder zijn, naast de diverse raden van de organisatie, ook de bewoners betrokken. Eén van de bewoners die aanwezig was bij de selectiegesprekken met Vera is ervaringsdeskundige Ilonka. Ilonka: “Ik had gelijk een klik met Vera, ze kwam heel rustig en betrouwbaar over. Ik kijk heel erg uit naar haar komst!”

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud