Volg ons
Search
Close this search box.
Overhandiging cheque

Feestelijke afsluiting expositie: ‘Wat een Rijkdom’

Wat een rijkdom TongerlohuysOp vrijdag 21 juni werd de expositie: ‘Wat een Rijkdom’ in het Tongerlohuys, feestelijk afgesloten. Het was de laatste kans om nog één keer de kunstwerken te bekijken. Er waren hapjes en drankjes en woorden van dank. De manager van het Tongerlohuys Ruth Giebels wist te vertellen dat zo’n afsluiting met een duur woord finissage heet. Ze vertelde ook dat er meer dan 1000 bezoekers de expositie hebben bezocht. Irene van Nassau (teamleider dagbesteding bij S&L Zorg) nam samen met Thierry (kunstenaar en gastcurator) het woord om te benadrukken wat een bijzondere prestatie en samenwerking de expositie was. Vera Hersbach (bestuurder S&L Zorg) kon haar trots niet onder stoelen of banken steken en bedankte alle betrokkenen die het mede mogelijk gemaakt hebben.

Een echte veilingmeester, had nog drie bijzonder kunstwerken geselecteerd die als allerlaatste geveild konden worden. En ze gingen alle drie weg voor een mooie prijs!

Als afsluiter maakte Ruth Giebels bekend dat de verkoop van de kunst 3500 euro heeft opgeleverd en ze overhandigde een enorme cheque aan Irene en Vera, zodat er weer prachtige nieuwe materialen aangeschaft kunnen worden voor de kunstenaars van S&L Zorg!

Overhandiging cheque Tongerlohuys

 

 

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud