Volg ons
Search
Close this search box.
Tongerlohuys

Expositie ‘Wat een Rijkdom!’ in Tongerlohuys geopend

Een tijd geleden sloegen S&L Zorg en museum Tongerlohuys de handen ineen om samen een expositie uit te gaan voeren. En na maandenlange voorbereiding was het moment op zaterdag 24 februari daar: de expositie ‘Wat een Rijkdom!’ werd feestelijk geopend door loco-burgemeester Klaar Koenraad en gastcuratoren van het museum: Thierry en Sharona.

In de KUNST&ZO ateliers van S&L Zorg zijn de deelnemers van dagbesteding elke werkdag in de weer met het maken van prachtige kunstwerken. Schilderijen, keramiek, tekeningen, handwerk, papier-maché en poëzie: er is voor ieder wat wils. Die kunst moest een expositie krijgen, zo vond de organisatie van het eeuwenoude museum en Rijksmonument Tongerlohuys in Roosendaal. De samenwerking tussen hen en S&L Zorg kwam tot stand doordat de twee organisaties straks, na de verbouwing, huisgenoten worden in de St. Jan.

Allerlei rijken

Gastcuratoren en kunstenaars Thierry en Sharona, beiden deelnemers van S&L Zorg, nemen je in hun expositie mee door verschillende rijken: mensenrijk, dierenrijk, kleurrijk en vindingrijk. Dit doen ze aan de hand van kunstwerken in allerlei vormen en maten en gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Allemaal zijn ze terug te vinden in de expositie die nog tot en met 21 juni 2024 elke dinsdag t/m zondag van 13.30 tot 17.00 uur geopend is in het Tongerlohuys. Kom kijken en verwonder je in een wereld vol rijkdom!

Meer informatie

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website van het Tongerlohuys.

tongerlohuys

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud