Volg ons
Search
Close this search box.

S&L Zorg, Sovak en SDW één team in de VG-Hackathon 2021

[mk_page_section sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”https://slzorg.nl/wp-content/uploads/2021/09/cropped-logo-hackathon-2021-noslogan-transparant-1-1920×896-1.png” image_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]SDW, Sovak en S&L Zorg doen dit jaar samen mee met één team aan de VG Hackathon 2021. In een tijdsbestek van één (lange) dag gaan ze samen een slimme (technologische) oplossing bedenken om medewerkers in de zorg te ontlasten. Een grote uitdaging natuurlijk, maar het team is er klaar voor. Er doen naar verwachting meer dan 30 teams mee uit de verstandelijk gehandicaptenzorg uit heel Nederland.

Wat is de Hackathon eigenlijk?

Een Hackathon is een evenement waarbij veel mensen samenkomen en in een korte tijd een creatieve oplossing vinden voor een probleem. Eerdere edities duurden een hele week, deze editie wordt georganiseerd op één dag, namelijk vrijdag 8 oktober. Deze editie gaat over de de zorg en de problemen waar we tegen aan lopen. Bij deze Hackathon zoeken we specifiek naar slimme oplossingen om medewerkers te ontlasten en op deze manier de werkdruk te verlagen.

De VG Hackathon wordt sinds 2018 gehouden en dit was meteen een succesvolle editie met 35 deelnemende zorgorganisatie uit de verstandelijke gehandicaptenzorg. Het is een tweejaarlijks evenement. Bij de editie 2019 heeft SDW een systeem ontwikkeld: gericht geluid. Met dit systeem werkt S&L Zorg op dit moment ook.

Meer informatie over de VG Hackathon kun je hier vinden: https://www.vghackathon.nl/

SDW, Sovak en S&L Zorg werken op meer vlakken samen. Lees meer >>

S&L Zorg is super actief op het valk van innovatie. Lees meer >>

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud