Volg ons
Search
Close this search box.
Snoezelbad 2

Nu ook genieten in het snoezelbad!

Bij de kick-off van De leukste …plek ontstond binnen het team 193 a-b het mooie idee om een snoezelbadkamer te realiseren in hun woning. Dit zou mogelijk zijn met een Hydro snoezelkar. Deze is inmiddels beschikbaar op 11 woningen, maar op woning 193 a-b zijn ze nog een stapje verder gegaan. Daar hebben ze namelijk, dankzij De leukste …plek, een snoezelbad aan kunnen schaffen. In combinatie met de Hydro snoezelkar een heerlijke plek om tot rust te komen!

Snoezelen

Snoezelen is een belevingsgerichte manier van zorg verlenen. Snoezelen prikkelt namelijk zintuigen als horen, zien, ruiken en voelen. Deze manier van zorg wordt vaak ingezet bij mensen met een (ernstige) verstandelijke (en meervoudige) beperking. Door hun zintuigen actief te prikkelen, kunnen zij emoties en gevoelens uiten. Daarnaast kan snoezelen ook heel rustgevend en ontspannend zijn. Vooral als je kunt snoezelen in een warm (snoezel)bad natuurlijk!

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud