Volg ons
Search
Close this search box.
Aen de Fonteyne

Plantenbakken voor Aen de Fonteyne

Medewerker Wendy en bewoner Cor vonden het tijd om de tuin van de gezamenlijke dagbesteding van S&L Zorg en Aen de Fonteyne op te leuken. Ze wilden een andere sfeervollere inrichting, met plantenbakken waarin ze frisse planten en kleurrijke bloemen konden planten. Maar hoe regel je dit?

Plantenbakken getimmerd door de tuingroep

Al snel kwamen Wendy en Cor erop om een idee in te dienen bij De leukste …plek. Cor maakte een prachtige schets van de droom die ze hadden. Na een pitch bij de Stuurgroep van De leukste …plek werd hun idee om plantenbakken in de binnentuin te plaatsen goedgekeurd. Dagbestedingsgroep de tuingroep ging vervolgens aan de slag en timmerde prachtige plantenbakken in elkaar. Deze zijn inmiddels geplaatst in de tuin. De beplanting mist nog, maar hier zullen Wendy en Cor snel mee aan de slag gaan!

Aen de Fonteyne

Aen de Fonteyne was voor corona een gezamenlijke dagbestedingsgroep voor zowel cliënten van S&L Zorg als cliënten van locatie Aen de Fonteyne van TanteLouise. Op deze dagbestedingsgroep kwamen cliënten van S&L Zorg en beginnend dementerende ouderen van TanteLouise samen. In dit artikel lees je meer over deze dagbestedingsgroep en onze unieke samenwerking met TanteLouise. Door corona is de gezamenlijke dagbesteding helaas stopgezet. Maar, vanaf 20 september start er een nieuwe dagbestedingsgroep en kunnen zij genieten van de prachtige, gevulde plantenbakken!

Wat is De leukste …plek?

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud