Zowel op Lambertijnenhof als Sterrebos is er een Tuingroep. Cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag werken binnen deze dagbesteding. Deze groep is gericht op het werken in de buitenlucht en een interactie met de maatschappij.

Tuingroep Sterrebos

Bij Sterrebos werken cliënten in de zelf aangelegde moestuin. Daarnaast maken de cliënten meubels en andere producten van hout. Zo maakten ze ook prachtige oud-papierbakken en melk/suiker-bakjes voor kantoren. De gemaakte producten worden ook verkocht op bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstmarkt. Op afspraak worden er ook opdrachten uitgevoerd op locatie bij externen. Dat kunnen allerlei activiteiten zijn; van het uitgraven van een vijver tot aan het snoeien van planten. Er wonen ook verschillende dieren waar de cliënten voor zorgen. Voor deze dieren zijn alle verblijven zelf gebouwd en getimmerd. Er wonen daar veel meer dieren dan je denkt!

Heb je een klus en wil je weten of wij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op: tuin.sterrebos@slzorg.nl 

Tuingroep Lambertijnenhof

Op Lambertijnenhof hebben we onze eigen Dierenweide. Bij de Tuingroep in Bergen op Zoom staat het verzorgen van de dieren en het schoonmaken van de verblijven centraal. Verder hebben de cliënten een eigen zintuigentuin waar zij planten en groenten planten en verzorgen. Bezoekers van Lambertijnenhof wanen zich in een bos. Eeuwenoude bomen en veel groen zijn kenmerkend voor deze wijk. De gezellige dierenweide heeft een aantrekkingskracht op kinderen èn volwassenen. Er zijn dan ook veel bezoekers die even stoppen om aandacht te geven aan de dieren.

Tuingroep S&L Zorg, dagbesteding, Roosendaal, Bergen op Zoom
Tuingroep S&L Zorg verstandelijke beperking

Typ hier uw zoekopdracht

X