Volg ons
Search
Close this search box.

Ik wil een idee indienen!

Laat je gedachten niet langer gedachten zijn, maar spreek ze uit en maak ze werkelijkheid! Dien jouw idee in voor De leukste …plek en wie weet wordt jouw idee binnenkort uitgevoerd. Op deze pagina lees je hoe je jouw idee indient en welk proces je vervolgens doorloopt.
Als medewerkers een idee indienen, blijven ze te allen tijde eigenaar van hun eigen idee. Je wordt dus als het ware ambassadeur van jouw idee. Een idee indienen is simpel: stuur een e-mail met jouw uitgewerkte idee (op ongeveer één A4’tje) naar deleuksteplek@slzorg.nl of klik op de onderstaande button.

Ik heb mijn idee ingediend. En nu?

Als je je idee hebt uitgewerkt op een A4’tje en vervolgens hebt ingediend bij De leukste …plek, ga je in gesprek met een koploper van De leukste …plek. Een koploper vertelt je meer over de vervolgstappen voor het uitvoeren van jouw idee. Vervolgens ga je een stappenplan opstellen en vraag je goedkeuring aan je teamleider voor jouw idee. Hierna word je uitgenodigd om je idee te presenteren bij de stuurgroep van De leukste …plek. Is de stuurgroep enthousiast en is het idee uitvoerbaar? Dan krijg je tijd, geld en ondersteuning om je idee in actie te zetten! Hieronder worden alle stappen nog eens uitgelegd in een video.

Je kunt de route naar De leukste …plek ook hier bekijken.

Je voert het idee zelf uit

Je gaat je idee zelf uitvoeren. Uiteraard denken de koplopers hierin graag met je mee, maar zij gaan niet alle stappen voor je uitvoeren. Dit doe jij als ambassadeur van jouw idee zelf.

Ik heb een idee, maar ben geen medewerker

Het project De leukste …plek is ingericht om medewerkers tijd en ruimte te geven om aan de slag te gaan met goede ideeën. Als je geen medewerker bent, maar bijvoorbeeld een vrijwilliger, bewoner of verwant, betrek dan een medewerker die je enthousiast krijgt over jouw idee en ga samen aan de slag!

Dit project is ook niet de enige plek waar je met ideeën terecht kunt. Zo zijn er o.a. de bewonersraad, cliëntenraad en ondernemingsraad, maar ook de ideeënwerkgroep voor bewoners en is er de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Allemaal zijn we samen op weg naar een prettig leven. En als we het leven prettiger kunnen maken dan gaan we in gesprek en organiseren we dat!

Contactpersonen

De leukste …plek is natuurlijk van iedereen, maar het project wordt wel aangejaagd en gefaciliteerd door de volgende personen:

Ga naar de inhoud