Volg ons
Search
Close this search box.
RSD F!TWEEK

Inclusieve Thai Chi les tijdens RSD F!TWEEK bij S&L Zorg

Op donderdag 20 maart, middenin de RSD F!TWEEK, organiseerde Tai Chi Roosendaal een introductieles voor mensen met een beperking. Tai Chi Roosendaal is partner van RSD F!T, de organisatie die inwoners van Roosendaal fit wil maken. Jiar, de eigenaar van Tai Chi Roosendaal, geeft vaker Tai Chi lessen aan onze bewoners in de sportzaal van zorgwijk Sterrebos. Toen hij vroeg of hij gebruik kon maken van onze sportzaal voor dit goede initiatief, zeiden we bij S&L Zorg natuurlijk geen nee.

Verschillende mensen uit gemeente Roosendaal namen deel aan de introductieles, waaronder Lisanne Maas, die buurtsportcoach is voor inclusief sporten en bewegen vanuit Sportservice Noord-Brabant (SSNB). Daarnaast sloot ook Miranda Oomen aan, ambassadeur inclusiviteit bij gemeente Roosendaal. Iedereen vond het een toffe les en voor sommigen smaakte het zelfs naar meer!

RSD F!TWEEK

RSD FIT! is een initiatief dat is ontstaan door het FIT! akkoord (een lokale uitwerking van het nationale Sport- en Preventieakkoord, de Sport- en Beweegvisie van de gemeente Roosendaal en het lokale gezondheidsbeleid, red.). Samen met alle partners streeft RSD F!T naar een fit Roosendaal door middel van het organiseren van toffe acitiviteiten. Hierbij zijn de kernwaarden van dit initiatief – positieve vitaliteit, toegankelijkheid en inspiratie, verbinding en daadkracht – het uitgangspunt van waaruit iedere partner zich inzet voor fittere en gezondere inwoners van onze gemeente. Tai Chi Roosendaal is één van deze partners. Ieder jaar organiseert RSD F!T een RSD F!TWEEK om het initiatief onder de aandacht te brengen en hun doelen te behalen.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud