Volg ons
Search
Close this search box.
woningdisco

Nieuw bij S&L Zorg: woningdisco’s

Bij S&L Zorg hebben we hele leuke terugkerende disco’s in onze Ontmoetingscentra. Samen met de DJ gaan de bewoners hierbij altijd uit hun bol. Helaas is het niet voor alle woningen even makkelijk om zo’n disco te bezoeken. Dit komt doordat er bijvoorbeeld veel bewoners zijn die rolstoelgebonden zijn. Om die reden diende medewerker Patricia Haverkort het idee ‘woningdisco’s’ in bij De leukste …plek. Inmiddels heeft ze een ‘go’ gekregen en is er bij twee woningen al getest. En dat was een groot succes!

Voor wie is de woningdisco bedoeld?

Een woningdisco is te boeken via Patricia. Het is echt bedoeld als fijn alternatief voor woningen die niet makkelijk naar de reguliere disco’s kunnen gaan. Vraag je Patricia om een woningdisco voor jouw woning te organiseren? Dan stemmen jullie samen de datum en het tijdstip af en zorgt zij ervoor dat er een DJ en/of zanger komt op locatie. Hoe tof is dat!?

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld met deze woningdisco. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud