Volg ons
Search
Close this search box.
Week Zorg & Welzijn S&L Zorg

Week Zorg & Welzijn bij S&L Zorg

In de week van 13 t/m 18 maart vindt landelijk de Week van Zorg en Welzijn plaats. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg eruitziet. En ook S&L Zorg doet mee! Wij hebben ervoor gekozen geen algemene open dag te houden, maar in deze week meerdere, wat kleinere activiteiten te organiseren voor specifieke doelgroepen. We organiseren activiteiten waarbij verbinding ontstaat tussen onze organisatie en externen.

Op maandag trappen we de week af met een bezoek van de Roosendaalse wethouder Zorg, de heer Van Poppel. Hij komt gezellig ontbijten met een groepje cliënten en ons managementteam. Natuurlijk krijgt hij een rondleiding over ons terrein van Sterrebos.

Ook in Bergen op Zoom komt de wethouder Zorg langs. Mevrouw Kammeijer zal woensdagmiddag komen lunchen met een groep cliënten en ons managementteam. Aansluitend maken we een wandeling over ons terrein van Lambertijnenhof.

Naast deze leuke bezoeken staat de woensdagmiddag op Lambertijnenhof en Sterrebos in het teken van de (klein)kinderen van onze medewerkers. Het doel van de middag is om de kinderen een kijkje te geven op het werk van papa of mama.
Een korte rondleiding op het terrein en een gezellige en creatieve activiteit in het Ontmoetingscentrum, samen met cliënten.

Gedurende de week komen er ook een aantal schoolklassen uit Bergen op Zoom en Roosendaal bij ons langs. Ook zij krijgen tijdens een rondleiding te zien hoe onze cliënten wonen en wat zij onder andere doen tijdens dagbesteding. En er wordt geknutseld samen met cliënten, gezellig in het Ontmoetingscentrum.

Voor ons dus geen centrale open dag tijdens de week van Zorg & Welzijn, maar juist veel kleine momenten van verbinding.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud