Volg ons
Search
Close this search box.

Vrienden van S&L Zorg schenkt Wii aan bewoners

De begeleiders van woning Lambertijnenhof 232 zochten een toffe manier om hun jonge bewoners lekker te laten bewegen. Sporten doet namelijk niet iedere bewoner graag, maar alle bewoners zijn wel dol op tv en muziek. De begeleiders bedachten daarom dat het leuk zou zijn om voor de bewoners een Nintendo Wii aan te schaffen, zodat ze spelenderwijs toch lekker in beweging te zijn. Helaas zit hier wel een prijskaartje aan. Al snel kwam teamleider Maitana op het idee om een beroep te doen op de Stichting Vrienden van S&L Zorg. Hierbij gaf ze aan dat de aanschaf van zo’n Wii vele gezondheidsvoordelen met zich meebracht en dat samen bewegen niet alleen gezellig is, maar ook kan verbinden. De stichting was het eens met Maitana en leek het goed de Wii aan te schaffen.

Overhandiging Wii

Op 6 mei was het dan eindelijk zover: voorzitter van de stichting, Henk Beukman, kwam langs voor een kop koffie en het overhandigen van de Wii. Een Wii, dansmatten en verschillende games werden aan de bewoners gegeven. Zij gingen er op hun beurt gelijk fanatiek mee aan de slag. Er werden meteen allerlei games getest en met succes, want de bewoners waren dolenthousiast! Hier gaan ze vast nog veel speelplezier aan beleven.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

wii

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud