Volg ons
jacoline vlaander

Verwanten

Aanmelden verwantenmiddag 3 november 2023

Net als in maart dit jaar organiseren we ook op 3 november weer een verwantenmiddag. Als u hiervoor een uitnodiging heeft ontvangen van uw verwant, kunt u zich via de onderstaande link aanmelden.

Klik hier om uzelf aan te melden voor de verwantenmiddag (3 november 2023)

Aanmelden verwantenavond 5 oktober 2023

Dit najaar organiseren we weer een verwantenavond. U bent hiervoor van harte welkom op donderdag 5 oktober in het Ontmoetingscentrum van Lambertijnenhof. Tijdens deze avond hebben we een programma van circa twee uur waarin we u meenemen in verschillende actualiteiten en belangrijke onderwerpen bij S&L Zorg. Maar we zullen ook interactief aan de slag gaan. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn er tafels ingericht met meer informatie over de Wzd-cliëntvertrouwenspersoon, medezeggenschap van bewoners en de Stichting Vrienden van S&L Zorg.

Klik hier om uzelf aan te melden voor de verwantenavond (5 oktober 2023)

Aanmelden nieuwsbrief voor verwanten

Regelmatig zijn er digitale nieuwsbrieven voor verwanten. Kort nieuws, een mooi verhaal of aankondigingen van een evenement bij S&L Zorg kun je hierin vinden. Maar ook zeer relevante informatie, zo kwam er tijdens de piek van de de coronacrisis bijna wekelijks een nieuwsbrief uit. Wilt u deze nieuwsbrief gratis in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan! Mocht u uzelf al eens aangemeld hebben, maar twijfelt u? Meldt u dan gerust nogmaals aan, u krijgt op één mailadres altijd maar één nieuwsbrief per keer.

Klik hier om uzelf aan te melden voor de nieuwsbrief.

Het laatste nieuws

Skip to content