Volg ons
Search
Close this search box.

De dag van Harriet

“Ongeveer acht jaar werk ik al bij S&L Zorg en vrijwel direct bij het Ontmoetingscentrum. Leuk hoor. Ik wilde hier werken voor de bewoners en dat is ook waarom ik nog steeds zoveel plezier heb in mijn werk."

Harriet Free

Medewerker Ontmoetingscentrum

“Als medewerker van het Ontmoetingscentrum werk ik de reguliere diensten, waarbij de lunch vaak het drukste moment is, maar er zijn ook evenementen en activiteiten. Die dagen is het extra leuk. Dan ben je echt aan de slag om de dag voor onze bewoners leuk te maken. Bij de grotere evenementen werk je dan ook als team samen met andere collega’s en vrijwilligers. “Gelukkig werk ik niet alleen. Vandaag heb ik hulp van Abbas, onze vrijwilliger, en van twee medewerkers, die ook bij S&L Zorg wonen: Elly en Maurice. Het is heel leuk dat we hulp krijgen van bewoners, maar ik ben ook heel blij met Abbas. Want een lunch draaien en ook begeleidingstaken op je nemen is best pittig.”

“Sinds twee jaar werken er bewoners mee in de Ontmoetingscentra van S&L Zorg en bouwen we dus ervaring op. Het is een leerproces hoor. En doordat ik redelijk op vaste dagen werk, werk ik al twee jaar met Elly en Maurice. Daardoor heb ik ze echt leren kennen en dat is wel nodig om alles goed te laten verlopen op een dag.”

Harriet Free medewerker ontmoetingscentrum

“Soms ren je wat heen en weer. Dan weer om even wat af te rekenen, dan om te zorgen dat de afwas in de keuken doorgaat, dan weer naar de gasten. De soep die we hier hebben komt uit de centrale keuken, maar alle andere producten verzorgen we helemaal zelf. Broodjes afbakken en een lekker speciaal broodje klaarmaken. Dat doen we gewoon zelf. Het is wel fijn dat eigenlijk alle gasten geduld hebben, want soms lukt het niet zo snel als dat ik zou willen. Maar zoals ik al zei, ik werk hier voor de bewoners. En als ik zie dat mijn gasten het vandaag naar hun zin hebben en Elly en Maurice aan het eind van de werkdag weer trots en moe naar huis gaan, is mijn dag echt goed!”

Ook interesse om te komen werken bij S&L Zorg?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag bij ons komen werken? Dan leren we jou graag kennen!

Ook leuk om te lezen!

Vorige
Volgende
Ga naar de inhoud