Volg ons
Search
Close this search box.

Vooruitkijken hoe het beter kan

Hoewel we natuurlijk mooie woningen hebben, weten we ook dat ze er over 20 jaar anders uit zullen zien. We willen namelijk onze zorg steeds verder verbeteren. We willen de ruimte om ons werk steeds beter te kunnen doen. En, bovenal willen we het leven van onze bewoners steeds wat beter maken. Om dat te bereiken moeten we ook de woningen en al ons vastgoed steeds verbeteren. Dat hebben we in het verleden ook gedaan, bijvoorbeeld bij de enorme verbouwing van zorgwijk Sterrebos.

Om de beste woningen, beste faciliteiten en voorzieningen te kunnen blijven bieden, moeten we vooruit kijken. Als het gaat om gebouwen en installaties, moeten we zelfs heel ver vooruit kijken. Daarom maken we een strategisch vastgoedplan. We kijken dan ver vooruit, maar kijken natuurlijk ook naar wat we volgend jaar al moeten doen.

Richting met het vastgoed

Veel onderdelen van het plan op dit moment zijn slechts een richting. Het geeft een basisgedachte weer. Juist veel keuzen in de toekomst kunnen pas later gemaakt worden. Zo zijn veel zaken afhankelijk van gesprekken met betrokkenen die deels nog moeten plaatsvinden. Maar, besluiten kunnen ook afhankelijk zijn van kansen die zich voordoen. Bijvoorbeeld grond die beschikbaar komt om te bouwen, vergunningen die wel of niet verstrekt worden etc.

S&L Zorg blijft sowieso in al haar plannen staan voor een kleinschalige vorm van groepswonen.

Begin volgend jaar komen er informatieavonden, waarin wordt verteld wat er voorlopig ongewijzigd blijft en wat we in de toekomst willen verbeteren.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud