Volg ons
Search
Close this search box.

Update Markiezaten

We hebben gezien dat de eerste palen voor het gebouw Markiezaten in Bergen op Zoom de grond in gingen, de bouw is daarmee van start gegaan. In de komende weken en maanden zullen we steeds meer van het gebouw gaan zien. Stap voor stap zullen we alle betrokkenen meenemen om uiteindelijk te komen tot de dag dat 46 bewoners hun nieuwe studio’s zullen betrekken.

Woonaanbod huidige bewoners Diepenbrocklaan en Portugalstraat

Het nieuwe pand de Markiezaten vervangt de locaties Diepenbrocklaan en Portugalstraat. Alle huidige bewoners van deze locaties krijgen een woonaanbod voor een nieuwe studio in dit nieuwe gebouw, met uitzondering van drie bewoners die een andere interne verhuiswens hebben. Het woonaanbod volgt per brief binnen 14 dagen.

Woonaanbod huidige bewoners Wouw

In al onze communicatie hebben we steeds aangegeven dat een deel van de bewoners van Wouw een aanbod zal krijgen voor Markiezaten en een deel voor de nieuwe locatie in Roosendaal. Op dit moment is echter één woning in Wouw al gesloten. Ook zijn er drie bewoners waarvoor de zorg beter op een andere locatie binnen S&L Zorg geboden kan worden. Zij zijn al op de hoogte en krijgen een aanbod om elders te gaan wonen. Voor de overige bewoners hebben we voldoende plek in Markiezaten, zij krijgen allen een woonaanbod om daar te gaan wonen. Het woonaanbod volgt per brief binnen 14 dagen.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud