Volg ons
Search
Close this search box.

Thema-avond: Goed leven, ook in de laatste fase

Bij S&L Zorg vinden we dat iedereen recht heeft op een goed leven in elke fase, ook in de laatste levensfase. We vinden het belangrijk om hier met elkaar over te praten. We willen laten zien dat we juist ook in deze fase samen menslievende kwalitatieve zorg blijven bieden. Graag gaan we over dit thema met alle betrokkenen bij S&L Zorg in gesprek.

We nodigen alle verwanten, medewerkers en vrijwilligers daarom graag uit voor een thema-avond waarin het onderwerp ‘Goed leven, ook in de laatste fase’ centraal staat. De avond bestaat uit een algemene inleiding op dit thema. Daarna zal er een panelgesprek plaatsvinden waarin we met elkaar het thema, op een laagdrempelige manier, gaan verkennen. In het panel nemen de huisarts, orthopedagoog, geestelijk verzorger, verpleegkundige, palliatief zorgconsulent en een ervaringsdeskundige plaats.

Na afloop is er mogelijkheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn er kramen met meer informatie over dit thema zoals bijvoorbeeld informatie van uitvaartondernemingen, wensboeken en informatie van diverse regionale netwerken rondom palliatieve zorg.

Aanmelden

Om de avond goed te kunnen organiseren, willen we graag weten of u aanwezig bent. U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier. Hierin vragen wij u ook om input voor het panelgesprek. Bij de thema-avond zijn ook verwanten welkom waar we bij S&L Zorg geen contactgegevens van hebben. U kunt de link met hen delen, zodat ook zij zich kunnen aanmelden.

Graag tot ziens op de thema-avond!

Datum:

Dinsdag 31 januari 2023

Locatie:

Ontmoetingscentrum Lambertijnenhof

Lambertijnenhof 209

4614 CH Bergen op Zoom

Programma:

  • Zaal open, opening informatiekramen: 18.30 uur
  • Start programma: 19.00 uur
  • Einde programma: 20.45 uur
  • Informatiekramen en borrel tot circa: 21.30 uur

Meld u hier aan.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud