Volg ons
Search
Close this search box.
Stoelmassages

Stoelmassages bij S&L Zorg dankzij De leukste …plek

Een stoelmassage ontspant en werkt preventief. Iets dat we in deze hectische tijden allemaal wel kunnen gebruiken, zo dacht collega Moniek Roovers. Ze gunde eigenlijk al haar collega’s wel zo’n ontspannende stoelmassage en dus diende ze haar idee voor stoelmassages binnen S&L Zorg in bij De leukste …plek. Moniek kreeg akkoord op haar idee en mocht in mei en juni 2023 met een proef starten om te kijken of deze stoelmassages bevallen bij collega’s.

Veel animo

Er was meteen veel animo voor de stoelmassages en de aanmeldingen liepen storm. Uit een evaluatie bleek dat de collega’s het als zeer prettig hadden ervaren. Om die reden werden dezelfde stoelmassages in het voorjaar van 2024 ook weer aangeboden. En ook hierbij waren de open plekken alweer snel gevuld. In het najaar van dit jaar zullen er opnieuw stoelmassages aangeboden worden, maar na twee succesvolle edities, durven we al wel te spreken van een succes.

Stoelmassages door BEING IN TOUCH

De massages worden steeds gegeven door Annemieke van Leeuwen van de organisatie BEING IN TOUCH. Een massage duurt 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven, op een speciaal ontwikkelde ergonomische massagestoel. Dit maakt de stoelmassages laagdrempelig en voor iedereen geschikt.

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld met deze stoelmassages. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud