Volg ons
Search
Close this search box.
Stichting Vrienden van S&L Zorg

Vrienden golfen een digibord bij elkaar

Met een golftoernooi wist de Stichting Vrienden van S&L Zorg 5.800 euro opbrengst te realiseren. Hiermee worden digiborden aangeschaft voor de leslokalen van S&L Zorg. Aan het golftoernooi deden verschillende bedrijven uit de regio mee.

Op een zonnige donderdag startten ongeveer 44 deelnemers op de green bij Golf Wouwse Plantage aan een heus golftoernooi. Vooraf was natuurlijk bekend dat de gezelligheid belangrijker was dan het wedstrijdelement. Alle flights (een groep spelers van maximaal vier personen) waren door diverse bedrijven gesponsord, natuurlijk omdat het mooie doel bekend was, namelijk geld ophalen voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg. Tijdens de wedstrijd reed Michaël, die bij S&L Zorg woont, samen met Jacqueline de Rijk, bestuurslid van de stichting, langs de deelnemers voor een praatje en wat lekkers. Na afloop was er een barbecue voor alle deelnemers en werd bekend gemaakt wat de opbrengst was; een geweldig bedrag van 5.800 euro.

Deelnemende bedrijven

Aan het toernooi deden flights mee van de volgende bedrijven: De Brug Security, Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer service, n\o Creative Haircare, Vermetten accountants & adviseurs, Bakkerij van den Bemd, Jan de Rijk Logistics, Arnold de Rijk Autobedrijf,  SaluS Gezondheidsmanagement en Aartsen fruit and vegetables. Naast de deelnemende bedrijven werd het toernooi ook nog gesponsord door: Arnold de Rijk Autobedrijf, AVT Truck en Trailer, Golf Wouwse Plantage, Hertek, Le Jardin Restaurant, Van Oers Accountancy & Advies en PM+.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud