Volg ons
Search
Close this search box.
Duofiets

Stichting Vrienden van S&L Zorg schenkt duofiets aan woning

Een duofiets is een perfect item voor onze bewoners en deelnemers die niet zelfstandig kunnen fietsen of die dat lastig vinden. Een mooie bijkomstigheid aan de fiets is dat het ook nog eens heel gezellig is, omdat je naast elkaar zit en daardoor tijdens het fietsen ook met elkaar kunt communiceren. Duofietsen zijn daarom bij S&L Zorg meer dan welkom en dat weet ook Stichting Vrienden van S&L Zorg. Zij zamelen het hele jaar door geld in om toffe activiteiten te organiseren en spullen aan te schaffen voor onze bewoners en deelnemers, die meerwaarde bieden in hun levens, zoals bijvoorbeeld een duofiets.

Duofiets voor de bewoners van de Theresiastraat

Op 14 maart schonk de Stichting Vrienden van S&L Zorg zo’n duofiets aan de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van onze woning in de Theresiastraat. Zij zijn er ontzettend blij mee en kunnen niet wachten om er mooie tochten mee te gaan maken. Om de stichting te bedanken maakten de bewoners van de Theresiastraat een hele grote bedankkaart.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren. Klik hier voor meer informatie over de stichting.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud