Volg ons
Search
Close this search box.

Spiegels dankzij De leukste… plek

Al enige tijd vond medewerkster Lieke het jammer dat er geen langere spiegels hingen in de toiletten van het Centraal Kantoor. Met haar 1.53 meter is ze vrij klein, waardoor ze zichzelf niet kon zien in de spiegels die in de toiletten hangen. Ze bedacht al snel dat het fijn zou zijn als er langere spiegels in de toiletten zouden hangen. Zo kan iedereen, groot of klein, zichzelf zien. Daarnaast draagt het bij aan een stukje inclusie, vond ze.

Langere spiegels in het Centraal Kantoor van Sterrebos

Haar idee was om in alle toiletten van het Centraal Kantoor van Sterrebos, vijf in totaal, lange spiegels op te hangen. Ze diende haar idee in bij De leukste… plek en er werd gezamenlijk een geschikt moment gezocht om te pitchen voor de stuurgroep. Na haar pitch was de stuurgroep direct enthousiast en kreeg Lieke de tijd en de middelen om haar idee tot uitvoering te brengen. Lieke bestelde meteen vijf geschikte spiegels bij IKEA en stemde samen met de Technische Dienst van S&L Zorg af waar deze precies mochten hangen. Op die manier werd haar idee heel snel werkelijkheid. Zo zie je maar, ideeën hoeven niet per se groots te zijn voor De leukste… plek!

De leukste …plek

Bij S&L Zorg is in januari 2020 het project De leukste …plek opgestart. Medewerkers kunnen hun leukste ideeën indienen en zelf gaan uitvoeren. De leuke ideeën kunnen gaan over hun werkplek, leerplek, woonplek, … de allerleukste plek. Het zijn ideeën, waar medewerkers normaal geen tijd voor hebben om deze op te pakken. Nu krijgen de medewerkers juist alle mogelijkheden om deze projecten uit te gaan voeren en hun plek nog leuker te kunnen maken, bijvoorbeeld met langere spiegels. Lees meer over het project via: slzorg.nl/deleuksteplek.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud