Volg ons
Search
Close this search box.
Kadosjop Zorgboulevard Roosendaal Kellebeek College.

Zorgboulevard Roosendaal

Zeven deelprojecten

Het project Zorgboulevard kent zeven deelprojecten:

  1. In de Zorgboulevard ontwikkelen we nieuwe vormen van duurzame samenwerking.
  2. Binnen het project Accelerated Learning ontwikkelen en realiseren we een gezamenlijke visie op onderwijs en thuiszorg voor diverse opleidingsniveaus in de zorg.
  3. Het project Scenarioleren: het geïntegreerd leren op basis van kennis, vaardigheden en attitude binnen een realistische beroepssituatie.
  4. Met de Dienstencheque worden studenten van niveau 2 voorbereid op een nieuwe vorm van vraaggestuurde dienstverlening.
  5. Crea in de wijk draagt bij aan structurele samenwerkingsprojecten in de wijk (Westrand).
  6. In de Pilot Leerafdeling Weihoek worden studenten gezamenlijk opgeleid en gecoachte tot zorgprofessionals.
  7. Implementatie Zorginnovaties implementeert onderzoek en gebruik van zorginnovaties in de zorgopleidingen. Het Huis van Morgen in de fysieke Zorgboulevard is hierbij een belangrijke projectpartner.

Zorgboulevard Roosendaal

In de Zorgboulevard Roosendaal komen onderwijs, werk en innovatie bij elkaar. Deze unieke verbinding vormt de basis voor de zorg van morgen, met betrokken nieuwe medewerkers die kennis hebben van en handelen naar de zorg van morgen. De Fysieke Zorgboulevard is de ontmoetingsplaats voor onderwijs, zorginstellingen en zorginnovaties. Bedoeld om ieders kracht te versterken, zodat zowel ouderen, studenten als zorgprofessionals in staat zijn kansen te grijpen en zelf beslissingen kunnen maken.

Samenwerking tussen S&L Zorg en o.a. Kellebeek College, SDW, TWB en Stichting Groenhuysen

De Zorgboulevard is een samenwerkingsverband tussen diverse organisaties zoals Kellebeek College, SDW, TWB, Bravis Ziekenhuis, Stichting Groenhuysen en het Care Innovation Center. De zorgboulevard is gevestigd aan de Oostelijke Havendijk 1 in Roosendaal en u vindt in het pand de Kadosjop van S&L Zorg.

Kadosjop

In de Kadosjop kun je de kunstenaars aan het werk zien. Ze vinden de aandacht en het directe contact met klanten erg fijn. Hun kunstwerk is hun taal, hen daarin (h)erkennen, geeft voldoening. De gemaakte cadeaus, schalen en schilderijen worden in het winkelpand verkocht. De opbrengst ervan wordt meteen geïnvesteerd in het dagbestedingsproject en komt direct ten goede aan de kunstenaars.

Meer informatie over de Zorgboulevard Roosendaal vind je hier.

Meer informatie over de Kadosjop vindt u hier.

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud