Volg ons
Search
Close this search box.

Samenwerking S&L Zorg en SDW verder uitgebouwd in Samen Onbeperkt

In het voorjaar lanceerden we Samen Onbeperkt; het samenwerkingsverband tussen SDW en S&L Zorg op het gebied van het zij-instroomtraject. Maar de samenwerking tussen beide organisaties gaat verder dan dat. Vandaar dat Samen Onbeperkt is uitgegroeid tot een samenwerkingsverband met meerdere trajecten.

Eerder werkten S&L Zorg en SDW al aan een gezamenlijke, specialistische flexpool. En komend schooljaar bieden de organisaties een gezamenlijke opleiding praktijkgestuurd leren aan. SDW’s bestuurder Brigite van Haaften licht toe: “Samenwerken betekent nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor cliënten en medewerkers. Vanuit die gedachte is Samen Onbeperkt opgericht.”

“S&L Zorg en SDW kijken allebei naar de mogelijkheden van de cliënten. Niet de beperking is het uitgangspunt in de ondersteuning, maar de mogelijkheden en talenten. Samen zijn we onbeperkt!” aldus Marjolijne Lewis, bestuurder bij S&L Zorg.

De huidige drie samenwerkingsvormen zijn terug te vinden op de website www.samenzijnweonbeperkt.nl Neem eens een kijkje!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud