Volg ons
Search
Close this search box.
Samenwerking S&L Zorg en Looma

Samenwerking S&L Zorg en Looma

Bij S&L Zorg is er bij veel deelnemers aan de dagbesteding een vraag naar echt productiewerk. Het binnenhalen van dit soort werk is lastig. Daarom gaat S&L Zorg nu een samenwerking aan met het bedrijf Looma, dat productiewerk biedt aan jongeren.

Het productiewerk betreft bijvoorbeeld inpakwerk, ompakwerk, stickeren, enz. Veel bedrijven besteden hun in- en ompakwerk wel uit, maar dan gaat het al gauw om grote hoeveelheden van bijvoorbeeld 10.000 stuks of nog meer. Hele grote hoeveelheden zijn voor de deelnemers van S&L Zorg met een verstandelijke beperking niet te behappen. Maar voor Looma en haar jongeren wel.

Een mooie combinatie

De combinatie van S&L Zorg en Looma heeft veel voordelen voor de jongeren, maar ook voor onze deelnemers met een verstandelijke beperking. Looma heeft met regelmaat grote opdrachten. Ze zal grote delen door de jongeren laten uitvoeren, maar kleinere gedeelten worden ondergebracht bij onze deelnemers. Voor S&L Zorg betekent dit dus vooral dat we nu meer productiewerk kunnen gaan doen.

Looma

Looma is een maatschappelijke onderneming die werk biedt aan verschillende jongeren tussen 14 en 18 jaar. Jongeren die niet zo gemakkelijk aan een bijbaantje komen en op meer terreinen een zetje in de rug kunnen gebruiken werken met andere jongeren. Door samen te werken, helpen jongeren elkaar de uitdagingen die ze tegenkomen het hoofd te bieden.

We hopen dat onze samenwerking veel nieuwe opdrachten gaat opleveren en mooi werk met voldoening voor onze deelnemers!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud