Volg ons
Search
Close this search box.

Samen Actief: gratis sportactiviteiten voor medewerkers en vrijwilligers

We nodigen al onze medewerkers en vrijwilligers uit om deel te nemen aan allerlei leuke bewegingsactiviteiten. Tijdens de Samen Actief week krijg je de kans om gratis te ontdekken wat jou plezier geeft. Vanuit de afdeling HR en Sport organiseren we deze week om beter inzicht te krijgen in de interesses van onze medewerkers. Als er genoeg animo is, dan gaan we dit vaker aanbieden!

Onderstaande activiteiten bieden we aan:

  • 5 KM wandelen (maandag 20 november, 16.00 uur, omgeving Sterrebos)
  • Mountainbiken / gravelbiken (woensdag 22 november, 13.30 en 15.30 uur, locatie BoZLust Bergen op Zoom)
  • Tai Chi (donderdag 23 november, 15.30 en 20.00 uur, gymzaal Sterrebos)
  • Bewegen met muziek (woensdag 29 november, 16.00 uur, gymzaal Lambertijnenhof)
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


Informatie bij activiteiten

5 KM WANDELEN
Wandelen is het beste medicijn! Lekker even uitwaaien, gezellig met elkaar een “frisse neus halen” in de natuur. René Fievet, cliëntbegeleider sport, begeleidt een mooie herfstwandeling van zo’n 5 km. Verzamelen is bij de receptie in het Centraal Kantoor van Sterrebos, de wandeling start daar om 16.00 uur. Pas je kleding aan de weersomstandigheden aan en trek schoenen aan waar je lekker op kunt lopen.

Begeleid door: René Fievet
Maandag 20 november, 16.00 uur
Locatie: Omgeving Sterrebos
Verzamelen bij de receptie in het Centraal Kantoor

MOUNTAINBIKEN / GRAVELBIKEN
Op de fiets door het bos onder begeleiding van Jaschenka Roedelof, manager HR en Jörgen Marrée, manager Finance & Control. Er wordt woensdagmiddag 22 november twee keer een route gefietst: 1 keer om 13.30 uur en 1 keer om 15.30 uur. Je hoeft geen ervaring te hebben. Voor een mountainbike en helm wordt gezorgd. Houd er rekening mee dat je vies kunt worden. Geef bij de inschrijving ook je lengte door, zodat de juiste fiets voor je klaar staat.

Begeleid door: Jaschenka Roedelof en Jörgen Marrée
Woensdag 22 november, 13.30 en 15.30 uur
Locatie: BoZLust, Boslustweg 1, 4624 RB Bergen op Zoom.
Kleding: sportkleding die strak om je benen zit of een fietsbroek

TAI CHI
Mogelijk kennen jullie Jiar Anber al, hij geeft ook Tai Chi aan bewoners en deelnemers van S&L Zorg. Tai Chi is van oorsprong een Chinese gevechtskunst, gebaseerd op Yin-Yang. Het helpt je om mee te bewegen met de dingen die gebeuren in je leven. Het is een combinatie van dynamisch bewegen, meditatie en ademhalingsoefeningen. Niet “zweverig” maar “down to earth”. Een groot verschil met Yoga is dat je niet op de grond hoeft te liggen, je blijft gewoon staan tijdens de Tai Chi, waardoor het laagdrempelig is. Voor meer info over Tai Chi klik je hier. Je kunt deelnemen aan Tai Chi op donderdag 23 november in de gymzaal van Sterrebos. Er worden twee sessies georganiseerd, 1 keer van 15.30 tot 16.30 uur en 1 keer van 20.00 tot 21.00 uur.

Begeleid door: Jiar Anber
Donderdag 23 november, 15.30 en 20.00 uur
Locatie: gymzaal Sterrebos

BEWEGEN MET MUZIEK
Op donderdag 14 december zal Bianca de Vos, cliëntbegeleider sport, de gymzaal van Lambertijnenhof gebruiken om lekker met elkaar te bewegen op muziek. Ze zal een mix van zumba, aerobic, steps en bodypump introduceren. Plezier in bewegen staat voorop en ervaring is niet nodig!

Begeleid door: Bianca de Vos
Donderdag 14 december, 16.00 uur
Locatie: gymzaal Lambertijnenhof
Neem mee: sportschoenen, sportieve kleding en handdoek om op te liggen

Aanmelden

Aanmelden doe je heel gemakkelijk via het aanmeldformulier. Let op: vol = vol. Als een activiteit vol is, kun je je enkel nog inschrijven als reserve. Je ontvangt dan een e-mail zodra er iemand is uitgevallen.

Enthousiast? Maar kun je niet?

Laat het dan weten aan Moniek Roovers (m.roovers@slzorg.nl). We kijken dan graag naar mogelijkheden om soortgelijke evenementen in de toekomst te plannen. Jouw feedback is belangrijk voor ons!

Het laatste nieuws

Ga naar de inhoud